dentib_logo_1-3_color

DENTIB

Stomatološku ordinaciju Dentib

Osnovala je 2009. godine specijalista dr stomatologije Ljubica Stefanović. Naša stomatološka ordinacija smeštena je u 140 m2 u samom centar Arilja, u ulici Svetog Ahilija br. 40.

POPUST

% 5
  • ZA NAŠE PACIJENTE IZ KRALJEVA
akcija

Prilikom prvog pregleda, sagledavamo celokupan problem stomatognatnog sistema pacijenta, predlažemo sanaciju zuba vrhunskim materijalima renomiranih evropskih proizvođača, pri čemu ne pravimo kompromise.

Prilikom prvog pregleda razmatramo i Vaše želje i usklađujemo ih sa našim predlogom koji podrazumeva stabilno i ekonomično rešenje. Imamo razumevanja za Vaš budžet i imamo strpljenja za sva Vaša pitanja, Vaš strah i zabrinutost.

Naše ljubazno osoblje će Vas uvek dočekati sa osmehom, saslušati i u potpunosti razjasniti svaku Vašu nedoumicu. Mi nudimo bezbolne usluge i trudimo se da za svaki tretman pacijent dobije anesteziju sa prethodno anestetički tretiranim mestom uboda.

Šta su rekli naši pacijenti?

stomatološka ordinacija

Stomatološku ordinaciju Dentib osnovala je 20. marta 2009. godine. Na Stomatološkom fakultetu diplomirala je 2005., a akademsku specijalizaciju iz oblasti ortodoncije završila je 2019. godine.

Pored ortodoncije u svojoj ordinaciji bavi se protetikom, konzervativom i endodoncijom, dečijom stomatologijom i estetskom hirurgijom (filerima). Dr Stefanović redovno posećuje seminare i različite kurseve koji joj omogućavaju bolji i sigurniji rad sa pacijentima.

Ljubica svake godine trči lokalni polumaraton i majka je četvoro dece.