dentib_logo_1-3_color

O nama

Dobro Došli U Našu Kliniku.

Stomatološka ordinacija Dentib osnovana je 2009. godine. Ordinacija je smeštena u 140m2 i nalazi se u samom centar Arilja, u ulici Svetog Ahilija 40.

Naš rad temelji se na decenijskom iskustvu, profesionalnosti, strpljenju, istrajnosti i individualnom pristupu svakom pacijentu. U ordinaciji Dentib koristimo samo najkvalitetnije materijalie i najsavremeniju opremu. Naš tim čine iskusni stručnjaci iz svih grana stomatologije, koji prate svetske trendove i neprestano usavršavaju svoje veštine i znanja.

Ordinaciju Dentib osnovala je specijalista dr. stomatologije Ljubica Stefanović, kojoj se zatim priključuju sestra Nevena Bugarić i Jovana Radić, gostujući oralni hirurg Aleksandar Ostojić i ortodont Nataša Ranđelović. Naša ordinacija takođe redovno sarađuje sa zubnim tehničarima Katarinom Ivković i Radojkom Božićem.

Stomatolog

Zašto Se Odlučiti Za Našu Ordinaciju?

Sve što radimo, radimo strpljivo, trudeći se da se svakom pacijentu posvetimo maksimalno, ne štedeći vreme. Za nas ne postoji kvantitet, već samo kvalitet rada. Veoma smo zahtevni i prema svojim saradnicima, jer nam je pacijent na prvom mestu i ne odustajemo od cilja koji zahteva vrhunsku estetiku i funkcionalnost za svaki dati slučaj. Ukoliko vremenom dođe do bilo kakvih nelagodnosti i poteškoća, tu smo da pomognemo i izuzetno cenimo pacijentovo poverenje, nikad ne bežeći od odgovornosti.

Prilikom prvog pregleda, sagledavamo celokupan problem stomatognatnog sistema pacijenta, predlažemo sanaciju zuba vrhunskim materijalima renomiranih evropskih proizvođača, pri čemu ne pravimo kompromise.

Prilikom prvog pregleda razmatramo i vaše želje i usklađujemo ih sa našim predlogom koji podrazumeva stabilno i ekonomično rešenje. Imamo razumevanja za vaš budžet i imamo strpljenja za sva vaša pitanja, vaš strah i zabrinutost.

Naše ljubazno osoblje će vas uvek dočekati sa osmehom, saslušati i u potpunosti razjasniti svaku vašu nedoumicu. Mi nudimo bezbolne usluge i trudimo se da za svaki tretman pacijent dobije anesteziju sa prethodno anestetički tretiranim mestom uboda. U okviru ordinacije posedujemo i RTG kabinet, što nam omogućava da na licu mesta uradimo snimak zuba pre i nakon tretmana.

DR LJUBICA STEFANOVIĆ

O Ljubica Stefanović

Rođena 1979. godine.

Obrazovanje

Završila je gimnaziju u Čačku i srednju muzičku školu u Kraljevu 1998. godine. Na Stomatološkom fakultetu diplomirala je 2005. godine.

Iskustvo

Stomatološku ordinaciju Dentib osnovala je 20. marta 2009. godine.

Akademsku specijalizaciju iz oblasti ortodoncije završila je 2019. godine.

Pored ortodoncije u svojoj ordinaciji bavi se protetikom, konzervativom i endodoncijom, dečijom stomatologijom i estetskom hirurgijom (filerima).

Dr Stefanović redovno posećuje seminare i različite kurseve koji joj omogućavaju bolji i sgurniji rad sa pacijentima.

Naš Tim

LJUBICA STEFANOVIĆ
Specijalista doktor stomatologije

O Ljubici Stefanović
Rođena 1979. godine.

Obrazovanje
Završila je gimnaziju u Čačku i srednju muzičku školu u Kraljevu 1998. godine. Na Stomatološkom fakultetu diplomirala je 2005. godine. Akademsku specijalizaciju iz oblasti ortodoncije završila je u junu 2019. godine.

Iskustvo
Ordinaciju Dentib osnovala je 20. marta 2009, godine. Pored ortodoncije u svojoj ordinaciji bavi se protetikom, konzervativom i endodoncijom, dečijom stomatologijom i estetskom hirurgijom (filerima). Dr Stefanović redovno posećuje seminare i različite kurseve koji joj omogućavaju bolji i sigurniji rad sa pacijentima.

JOVANA RADIĆ
Stomatološka sestra- tehničar

O Jovani Radić
Rođena 1995. godine.

Obrazovanje
Završila srednju medicinsku školu u Čačku, smer ginekološko-akušerska sestra. Diplomirala na Pedagoškom fakultetu 2019. godine u Užicu. Prekvalifikaciju za stomatološku sestru završila je u srednjoj medicinskoj školi Sveti Arhangel u Novom Sadu.

Iskustvo
Radi kontinuiranog usavršavanja, redovno posećuje stručne seminare iz različitih oblasti medicine i stomatologije. Timski igrač i bitan član Dentib tima!

Radojko Božić
Zubni tehničar- saradnik

O Radojku Božiću
Rođen 1983. godine.

Obrazovanje
Završio srednja zubotehničku školu u Šapcu.

Iskustvo
Stažirao u Domu zdravlja i u Centru za majku i dete u Užicu. Nakon 7 godina rada kao zubni tehničar u privatnim zubotehničkim laboratorijama, 2013. odlazi na usavršavanje u Kanadu na University of Saskatchewan, Saskatoon. Počinje da radi u zubotehničkoj laboratoriji Ultra-Tech Dental lab i 2017. dobija kanadsku licencu postavši registrovani zubni tehničar (Registred Dental technician). Iste godine postaje i deo kanadske komore u kojoj je i danas aktivan član. Važan član Dentib tima, u čijim rukama nastaju remek dela!

Katarina Ivković
Zubni tehničar- saradnik

O Katarini Ivković
Rođena 1981. godine.

Obrazovanje
Srednju i višu zubotehničku školu završila je u Beogradu.

Iskustvo
Vlasnica je zubne tehnike u Beogradu od 2008. godine, preduzetnica. Ljubitelj je Vita keramike, a njene vizil proteze su u samom vrhu po postavi zuba, funkciji i estetici. Od 2003. godine aktivno se bavi zubnom tehnikom, stičući iskustvo sa mnogim saradnicima, kao i posećivanjem kurseva i raznih seminara.
Ordinacija Dentib uspešno sarađuje sa Katarinom od samog osnivanja. Zajedno smo sazrevali u praksi i gradili se kao ljudu dugi niz godina.

Dijana Stojić
Zubni tehničar - saradnik

O Dijani Stojić
Rođena 1993. godine.

Obrazovanje
Medicinsku školu završila je 2012. godine u Užicu kao najbolji praktičar smera zubni tehničar.

Iskustvo
od 2014. godine desna je ruka tehnike Katrine Ivković. Izuzetno vredna, pouzdana, požrtvovana, ambiciozna i željna znanja...na mnogim kursevima prepoznata kao izuzetan talenat.